Ett helt nytt sätt att shoppa online – Live Shopping Online

De flesta av oss har, speciellt under de senaste två åren, lärt oss en hel del om online shopping. Vi känner till dess fördelar och nackdelar, som exempelvis bristen på information i form av enstaka bilder och korta produktbeskrivningar. Men ändå väljer vi detta shopping-sätt eftersom vi vill undvika trängsel, långa bilfärder till butikerna och påträngande försäljare som vi inte kan tacka nej till. Dessutom vill vi kunna jaga de bästa priserna och största fördelarna via internet.

Men det har nyligen kommit ett nytt sätt att shoppa på, som på sätt och vis eliminerar alla nackdelar med online shopping.

Om live shopping

Live shopping innebär att en säljare, som ofta är en influencer eller annan kändis, visar upp produkter i en direktsänd video. Detta möjliggör för kunderna att kunna be om att få se specifika vinklar eller närbilder på produkterna. Du kan också be att få demonstrationer på olika funktioner och dessutom ställa frågor. På så sätt kan du få all information du vill och därmed kunna ta ett välgrundat beslut.

Om du är intresserad av att prova på live shopping, läs mer här. Kolla in det moderna formatet, bli inspirerad och börja shoppa redan idag.

Dr. Naomie Wiza

Dr. Naomie Wiza