Digitala hjälpmedel för skolor

Digitala hjälpmedel för skolor

Idag är det lättare än nånsin att förenkla skolvardagen. Genom att använda sig av ett digitalt verktyg kan du som lärare samla information, bedömning samt hålla kontakt med hemmen enkelt på ett och samma ställe. Dessutom underlättar det för vårdnadshavare att kommunicera med skolan. Istället för att hålla reda på telefonnummer och krångla med övriga kontaktvägar har du allt samlat på ett enda ställe.

Individuellt och enkelt

Genom det här verktyget kan läraren enkelt hålla koll på eleverna individuellt. Dessutom finns detta tillgängligt att använda både i förskola, grundskola samt gymnasium. Här finns många funktioner som kan stötta elever och deras behov. Allt för att helt enkelt kunna förenkla skolgången. När en lärare annars har många elever att hålla reda på kan det givetvis bli rörigt och intensivt. Därför är det också helt klart värt att använda ett tydligt system som gör helheten enklare och användaranpassad.

En bra helhetslösning

För vårdnadshavare är det perfekt att kunna använda verktyget. Här kan du exempelvis sjukanmäla, kontakta lärare och meddela viktig information. Det går snabbt och det är anpassat för alla.

Tomas Andersson

Tomas Andersson