Bra att ha om strömmen skulle vara borta en längre period

Bra att ha om strömmen skulle vara borta en längre period

Det finns en stor risk att det blir elbrist i vinter vilket kan leda till långvariga strömavbrott. Se efter om ditt boende ligger i riskzonen eller inte! Hur som helst är det smart att vara förberedd för ett längre strömavbrott den kommande vintern.

Vardagen behöver fungera

Även om strömavbrottet blir långvarigt behöver din vardag fungera. Det vill säga, du behöver äta, hålla värmen och göra rent dig. Det är smart att alltid ha lite extra torrvaror och mat som håller länge. Ett stormkök kan rädda dagen när det är strömavbrott!

Behöver du produkter som hjälper under strömavbrott? Kolla efter produkter som kräver varken el eller vatten för att fungera. För visst står du utan tryck i kranen under ett strömavbrott.

Strömavbrott under vintern – hur håller du värmen?

Under sommaren är det lättare att klara ett strömavbrott som varar länge. Du behöver inte oroa dig över att hålla värmen samt att det är väldigt lätt att grilla istället för att använda köket. Men på vintern är det en helt annan sak med ett långvarigt strömavbrott. Det allra viktigaste är att hålla värmen.

Tomas Andersson

Tomas Andersson