Hjälp med streaming och webinar på företaget

Det blir alltmer populärt med streaming och webinar. Från att ha börjat på utbildningsinstitut som ger distansutbildningar har nu allt fler insett fördelarna med att streama. Det kan till exempel handla om event, konserter och föreläsningar.

Förutom de nämnda är det faktiskt många tillfällen där företag och institutioner med fördel kan använda livestreaming och webinar. Enligt en undersökning på Malmö universitet är livestreaming dessutom ett kostnads- och tidseffektivt sätt att nå ut till kunder.

Rätt teknik för ökad närvaro

För att ditt livestreamade event eller webinar ska bli en succé är det viktigt med kunskap och utrustning. Det handlar både om hur presentationen är gjord och att du har tillgång till rätt teknik. En av anledningarna är att tekniken för att skapa digitala möten ofta endast är använd som ett sätt att kopiera det som sker i den fysiska miljön. Eftersom livestreaming och webinar sker på distans måste emellertid andra tillvägagångssätt användas för att skapa samma närvarokänsla som vid fysiska möten.

Få professionell hjälp

Idag finns det flera företag som specialiserat sig på att erbjuda sina tjänster vid produktionen av streaming och webinar. Så ta kontakt här för att få mer information om hur du kan få hjälp med att streama ditt företags publika arrangemang eller hur du skapar ett professionellt webinar.

Tomas Andersson

Tomas Andersson