Fokusera på företagets kärnverksamhet – anlita kontorsstädning

id är dyrbar inom en verksamhet och du behöver prioritera den väl. Ett vanligt misstag är att använda din eller dina anställdas tid till att städa kontoret. Du gör det dock alltid på bekostnad av någonting annat. Då är det bättre att anlita städhjälp.

Detta innebär kontorsstädning

Oavsett om din verksamhet har en stor grupp av anställda eller är ett mindre företag är den i behov av städning. Hur ofta och vad som kräver städning behöver du kartlägga. Ett bra städbolag skräddarsyr städningen så att den passar din verksamhet. Även tid på dygnet då städningen ska ske bestämmer du och städbolaget tillsammans. Många föredrar att städningen sker innan öppning, till exempel.

Hitta en städfirma

När du vet vad verksamheten behöver bör du jämföra olika bolag. Pris, tjänster och om du söker en viss typ av städpersonal är faktorer som du behöver fundera kring. Det finns till exempel städbolag som erbjuder seniorer, nyanlända eller personer i arbetsträningsjobb. Kanske vill du göra en insats för dem när du beställer städtjänst? Läs mer här vad städbolag med anställda seniorer innebär. Det slutliga steget är att kontakta städbolaget och be om en offert. Utifrån den tar du ditt beslut.

Tomas Andersson

Tomas Andersson