Följ de här enkla instruktionerna för inställning av gräsklipparen och låt Robomow arbeta åt dig – det enkla sättet att sköta gräsmattan på!

  1. Pinna fast tråden runt gräsmattans kant

   Robomow-gräsklippare kräver endast en enda enkel inställning som alla kan göra. En tråd läggs ut längs gräsmattans yttre kanter och fästs på gräsmattans yta med pinnar var femte meter. Tråd och pinnar kommer med din Robomow. Tråden är kopplad till basstationen eller till en liten batteridriven strömkälla som kallas avgränsningsbrytare (följer med i lådan till modeller som inte har någon basstation). Tråden är vanligtvis täckt av gräset och kommer inte att märkas efter 2–3 veckor. Robomow känner av tråden med hjälp av en särskild sensor som ser till att den alltid håller sig inom det bestämda området. Läs mer om avgränsningstrådar, pinnpaket, och andra gräsklippartillbehör.
  2. Klar att användas

   Robomow är en nyskapande robotgräsklippare som kommer att börja klippa automatiskt på schemalagda dagar och tidpunkter och dessutom på egen hand återvänder till basstationen för laddning inför nästa schemalagda uppgift. Det här veckoprogrammet kan läggas om när som helst, om det behövs. Våra gräsklippare kommer att klippa gräset flera gånger från sida till sida för att se till att hela trädgården täcks och att gräset klipps från flera olika håll. 
  3. Den klipper. Du slipper!

   Hur klipper Robomow® gräset?
   Den har ett kraftfullt batteridrivet klippsystem med tre 21-tumsknivar (53 cm), vilket motsvarar kraften hos en bensingräsklippare på 5,5 hästkrafter. Robomow är en ändamålsenlig gödande gräsklippare som sprider kompost bättre än en traditionell gräsklippare tack vare komposteringssystemet med tre kammare och knivvarvtalet på 5800 som är dubbelt så snabbt som en vanlig bensingräsklippare. Gräset klipps till mycket små bitar som faller ned till gräsmattans rötter, där de förmultnar och fungerar som naturlig gödning. Det här ger en friskare och vackrare gräsmatta och innebär att man inte behöver samla in det klippta gräset. 

Välkommen till oss i Årsunda. Här kan du se den när den klipper utan att vi behöver anstränga oss! 


Robomow RM 400 kostar kr 13.900 inkl. moms och fri frakt!

Beställ den via telefon eller mail.

TA Teknik & Fritid

Adress Telefon Mail & Web
Sörbyvägen 50
S-810 22 Årsunda
Sweden
Tele: +46 (0) 26 290634
Mobil: +46 (0) 70 6424816
Mail: info@tateknik.se
Hemsida: www.tateknik.se